Ekologiska chips och gin från Ångermanland

Att arbeta med vardagstryck innebär inte helt oväntat att man får se en ansenlig mängd trycksaker i varierande utföranden. Äldre tryck som fascinerar just på grund av att de framställdes för en evighet sedan varvas med sådant som många av oss får i brevlådan varje dag, reklamtryck som man knappt ens lägger märke till. Många tryck passerar såklart obemärkt förbi men förvånansvärt ofta stannar åtminstone jag upp och tittar lite extra på layout och färgsättning.

Några sprillans nya fina trycksaker kommer från Vilmas Knäckebröd AB respektive Västernorrlandsgården. Båda har inbjudande färger och ett i övrigt trevligt format.

Vilmas Löv

Återfinns i samlingen på Produktion, 338.0029, 2011-2020

Det här inlägget postades i Pliktexemplar, Vardagstryck och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.