Larsson har fått syn på nåt

DSC00184

Jag och Mats Larsson var på Centre for Ephemera Studies på Readings universitet i december förra året. En tjänsteresa i tillfällighetstryckens värld. De riktigt små trycken handlar det om, oftast ettblad. Gamla trade cards och mycket annat fint som etiketter. Man kan pigga upp sig med tjusiga begravningskort – döden kan således vara vacker.

Där finns röda boxar med små tryckta eller handskrivna pappersobjekt som man kan kolla i och på. Och där finns andra askar och lådor fyllda med allehanda lappar med text och bild på som personer envist samlat ihop.

Man önskar att få se en box, till exempel en som det står ”Candles” på, och då tar en dam fram den. Och i ligger små reklamtryck för ljus.

Sedan dricker man en kopp te.

Reklam_ljus-Reading                      Ljusreklam_Reading                         Reading_ljusreklam

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.