Låt det spira

Ur det äldre affärstrycket har några särskilda affärsområden brutits ur och tilldelats alldeles egna sviter i samlingen. Exempel på sådana affärsområden är: Medicin, Sprit, Grammofon -Musik och även Fröhandel. Indelningen har senare övergivits för andra principer och i det senast inkomna vardagstrycket står i stort sett alla företag som tillverkar och säljer produkter uppställda i en enda svit från A-Ö.

Hur som helst -fröhandelkatalogerna bär på alldeles underbara löften om sommar. Just denna katalog från Asmundtorps plantshop var aktuell sommaren 1966. Ett par sidor av katalogen har tillägnats det allra hetaste: städsegröna växter. Exempel på sådana: olika typer av en, lärk, tuja, cypress och blågran.

Asmundtorps_plantshop_1

Asmundtorp_plantshop_2

 

Det här inlägget postades i Vardagstryck och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.