Papperstidningar

a1-_ad_1940_1   a1-_ad_1954_2

Aftonbladet och Expressen.

Det finns egentligen mycket att säga om de här två affischerna som en gång gjorde reklam för två tidningar. Det var en annan tid och då var tidningar på papper det som fanns. Nu finns print-version och digital utgåva.

Jag gillar tryck på papper och har tagit min egna gamla mobiltelefon tillbaka. Och använder vanliga kartor när jag reser iväg. Varför? Jag gillar inte reklam som är maximerad och gör kopplingar till vad jag nyss sökte på för att sedan dyka upp som reklam i tidningens digitala version. I print träffar reklamen inte mig mitt i prick. Personlig reklam är inte optimal för den är inte anständig. Längtar jag tillbaka till stadiet då vi använde griffeltavla? Svår fråga… Måste fundera lite. Jag tycker om objekt – produkter som man kan ta i, men även solsken och musik.

Det här inlägget postades i Affisch och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.